Dansk
Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
GÅ TIL KURV

PUMPESERVICE 24/7


DESMI Danmark A/S udfører service, vedligeholdelse og reparation på alle

typer pumper og pumpeinstallationer uanset fabrikat.
Der er døgnvagt og personlig betjening på vores hotline 7023 6363     
 

Spar 20-30% energi ved at energioptimere Svømmebadspumperne

 

Høj virkningsgrad har 1. prioritet!
Ved udvælgelse af hovedpumper for bassincirkulation er det vigtigt, at pumpen har en høj virkningsgrad ved såvel renset filter, tilstoppet filter og natdrift.

 

Risikoen er at man får valgt en pumpe, der alene har god virkningsgrad ved max. løftehøjde på eks. 10-12 mvs, men som i praksis har de mange drifttimer ved en løftehøjde på 5-8 mvs.


Den bedste løsning er derfor at vælge en pumpe med høj virkningsgrad ved 5-8 mvs og lidt lavere virkningsgrad ved 10-12 mvs, da pumpen kun sjældent eller aldrig driftes ved 10-12 mvs. DESMI Svømmebadspumper er udført i fuldbronze og er resistente i forhold til klorholdigt bassinvand. Pumpens høje virkningsgrad kan dermed bevares, da bronzen ikke udsættes for tæring.

 

Der er 20-30% at spare i energi ved pumpeudskiftning!

Ældre støbejernspumper er ofte tæret og fulde af rustskaller i løbehjul og pumpehus. Ved at skifte pumpe og omformer til tidsvarende fuldbronze-pumper og frekvensomformere vil der kunne spares op til 20-30% energi.

Frekvensomformer kan med fordel også anvendes til mindre delstømspumper.
Delstrømspumper kører ofte med delvist afspærret ventil, hvilket resulterer i unødvendigt energitab. Dette undgås ved at nedregulere omdrejningerne via frekvensomformeren.

 

Nyudviklede højeffektive svømmebadspumper

i fuldbronze

  • Høj virkningsgrad
  • 25% ekstra flow
  • Stor besparelse i KW
  • Bronze

 

Kontakt DESMI for yderligere information eller læs mere om svømmebadspumper her på desmi.com

 

 

 

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Hvis du vælger at takke nej til vores brug af cookies, vil sitet stadig fungere, men der kan opleves nedsat funktionalitet.

OK