Dansk
Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
GÅ TIL KURV

PUMPESERVICE 24/7


DESMI Danmark A/S udfører service, vedligeholdelse og reparation på alle

typer pumper og pumpeinstallationer uanset fabrikat.
Der er døgnvagt og personlig betjening på vores hotline 7023 6363     
 

SPILDEVAND/RENSEANLÆG

Et komplet program, hvad enten opgaven er pumpe eller omrører til renseanlægget eller en pumpestation på ledningsnettet.

Vi leverer alle varianter til våd og tør opstilling inklusive selvsansugende pumper, individuelle pumpestationer eller standardiserede løsninger med præfabrikerede PE-brønde. Vi rækker fra den enkelte erstatningspumpe helt frem til den komplette løsning incl. kontrol system og SCADA.

 

Organisationen rummer erfaring til opgaver med komplet dimensionering, design, produktion, installation og service. Vi afslutter projekterne med komplet dokumentation, sikkerheds- og risikocertificering incl dokumentation iht EU direktiv krav og Atex verificering.

 

 

 

En god løsning med både styring og pumper

Driftschef Ulrik Folkmann fra Hedensted Spildevand A/S har haft samarbejde med DESMI Danmark A/S gennem mange år.

 

Det har været en positiv oplevelse at lave projekter med DESMI Danmark A/S, da de godt ved, hvor vigtigt det er at få lavet opgaven færdig samme dag, som den påbegyndes. Ud over dette har DESMI Danmark A/S i dag en god løsning med både styring og pumper. Styringen er nok en af de bedste, vi har testet gennem de sidste mange år, og det er også derfor at det er den, der blev valgt som styring af vores pumpestationer efter kommunesammenlægningen”, slutter Ulrik Folkmann

 

 

SPILDEVAND

Fra spildevand til rent vand – i danske forsyningsselskaber

DESMI Danmark A/S har et udbredt samarbejde med forsyningsvirksomheder over hele landet om transport af spildevand via vores pumpestationer. Vi sammensætter, leverer og installerer en pumpestation i drift på bare én dag – i overensstemmelse med det enkelte forsyningsselskabs krav og ønsker. Det sker med udgangspunkt i en række standarddele og er overordnet med til at sikre et godt vandmiljø i Danmark.

 

 

Læs meget mere om spildevandspumper her på desmi.com

 

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Hvis du vælger at takke nej til vores brug af cookies, vil sitet stadig fungere, men der kan opleves nedsat funktionalitet.

OK